Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, li informem que aquesta pàgina Web és propietat de Best Quality Servei Tècnic SL, amb domicili Joan Güell 111 1r 2a, amb CIF B66927195 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb les següents dades: Tom: 45735 Foli: 102 Full: 497.292 Inscripció: 1.
per a qualsevol consulta, ens pot contactar per correu electrònic: info@bestquality-sat.com, o al telèfon 931.600.069 .
el lloc web PÀGINA WEB, d’ara endavant el PORTAL, es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquest web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de Best Quality Servei Tècnic SL, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. Best Quality Servei Tècnic SL assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari.

Protecció de dades personals
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que l’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.
Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits al Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personals
Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.
El PORTAL recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si Best Quality Servei Tècnic SL ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals
En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent fer-ho en la direcció i amb les dades indicades en l’ inici del present Avís Legal, aportant-nos còpia del seu DNI.

Comunicacions de dades
Best Quality Servei Tècnic SL l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o que l’usuari ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals
Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que Best Quality Servei Tècnic SL ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua , i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells. En cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos. Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que Best Quality Servei Tècnic SL ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.
Best Quality Servei Tècnic SL, no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en el PORTAL.
Best Quality Servei Tècnic SL pot alterar la present política de privacitat per adaptar-la a les modificacions que es produeixin en el PORTAL, així com pels canvis legislatius sobre dades personals que vagin apareixent i afecten aquesta política. Pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través del PORTAL.